За нас


Филтърни системи BestWater

За какво трябва да се внимава при закупуването на филтър за вода с обратна осмоза?

Филтрирането на вода има различни възможности. Те са физически, механически и различни химично-физични методи. Системите за филтриране на вода могат да са комбинация от тези три метода за пречистване, в зависимост от желания резултат за водата. Много ефективна и популярна система за пречистване на водата е системата за обратна осмоза. На теория третирането на водата с обратна осмоза е толкова просто и семпло, но в същото време е сложно и комплексно. Разработването и производството на една добре функционираща система за вода с технологията на обратна осмоза не е лесно начинание. Различията между системите за обратна осмоза, предлагани на пазара са по отношение на качеството, използваните материали, ефективността, нивата на филтрация, съотношението разходи/ползи и в качеството на филтрираната, чиста вода. Ще разгледаме само някои от многото възможни варианти. В зависимост от отношението към здравето и начина на живот, както и необходимите изисквания на всеки отделен човек, за да филтрирате с обратна осмоза вода в дома Ви, има много допълнителни съображения, които могат да играят важна роля. На база на обширните спецификации на осмоза –системите и индивидуалните изисквания, то със сигурност е полезно да се направи преглед на отделните точки.


Изследователска и развойна дейност (R&D)

Фокусът на развитие на BestWater International е научноизследователска и развойна дейност (R&D). Федерална република Германия е европейският лидер в R&D, отново засилвайки репутацията си в страна на изобретатели и инженери. През 2012 г. германските компании са увеличили бюджетите си за R&D от предходната година с 11,3%. Чрез нашите изследвания, ние придобиваме нови познания, които за пръв път се прилагат в практиката.  Със своя голям, нов R&D отдел, BestWater International засилва възможността си за нови иновации. Отделението R&D работи в процес на предприемаческия дух и самостоятелното развитие, заедно с ефективното управление на технологията.  BestWater International е разработила отделен програмируем логически контролер (PLC), който показва, наред с количеството продукция на вода, подходящите интервали за смяна на филтри и преференциални часове работа. Дори и проверката на системата чрез интернет вече е възможна. Иновациите на BestWater International са доказани с постижения, като например - интеграцията на мощни мотори и помпи в компактни молекулярни филтърни системи с лесна поддръжка, дължаща се на оптимален дизайн, ниска топлина и шум, съотношение чиста:отпадъчна - 1: 1.


ПРОИЗВЕДЕНО В ГЕРМАНИЯ - MADE IN GERMANY

Германия се радва на отлична репутация. „Произведено в Германия” е израз на високо самочувствие на марката. Изразът се прилага за високото инженерно изкуство, високо развитите технологии, иновации и не на последно място - за високото качество на продукта. Изразът също така репрезентира качества като: надежност, точност, дисциплина, трудолюбиви и добре обучени специалисти. BestWater International съзнателно избра Германия за своето ново предприятие в Беелиц със своя изследователски център и производствена база в Германия.  Ние произвеждаме и разпространяваме висококачествени системи за пречистване на вода за домове, предприятия и ресторанти. 

Колата е моят личен водоизточник - захранван от BestWater International

На път с Вашето моторно превозно средство, произвеждайки питейна вода с високо качество? Това не е утопия или развитие на бъдещето. Също така, това не е сцена от научнофантастичен холивудски филм. BestWater International разработи тази иновативна технология и я пусна на пазара. По този начин, всяко конвенционално моторно превозно средство на дизел или бензин, може да произвежда във времето си на екплоатация, чиста питейна вода с високо качество. Естествено, това важи и за хибридните превозни средства, и за тези с втечнен нефтен газ. За всяко дете е осигурена не само мобилност, а и лично водно фонтанче с най- висококачествена питейна вода. Навсякъде и по всяко време - чиста питейна вода!

‌Системата за производство на питейна вода, разработена от BestWater International, е с размерите на каса за напитки. Системата може да бъде инсталирана така, че да не заема място или то да е минимално. При три часа екплоатация, системата произвежда самостоятелно около 4 литра чиста, питейна вода. В резервоара за съхранение на питейна вода може да се съхраняват до 8 литра. Пътуващият, самостоятелен източник на чиста вода в собственото Ви превозно средство е една стъпка в независимостта на достъпа Ви до свежа вода - винаги и навсякъде!


Имате въпроси...?