Jungbrunnen-25-00

0 reviews
Write a Review


Отскоро вече са много "модерни" диспенсерите от НОВО ПОКОЛЕНИЕ - филтърни системи от типа POS (point of use). Принципът е да филтрират водопроводна вода и да предоставят качество близко до минералната или изворна вода.   

Options
In Stock

 
Description and Reviews
Практиката ни показва, че болшинството от тези случаи говорим за неверни твърдения и, че това са само кутии с резервоари, които охлаждат и загряват водата, без изобщо да я филтрират. Това нещо лесно може да бъде проверено чрез замерване на водата с TDS метър. Ако нямате наличен - повикайте ни - ние ще дойдем да ви покажем реалността.

 

Следната ситуация звучи ли Ви позната? Вие сте жадни и отивате до диспенсъра,а резервоарът е празен. Преди да получите вода, първо трябва да премахнете празната туба и да я замените с пълна. Обикновено пълната туба с вода не се съхранява до системата за вода и трябва да се пренесе. Поради своя размер (около 20 литра) такъв контейнер обикновено тежи около 20 кг. и не е лесно да се пренесе. Вероятно някой трябва да бъде помолен за помощ. Това е само един от недостатъците на класическия разпределител на вода с 20 литров контейнер. Дори да има място в склада, тези празни и пълни бутилки се нуждаят от определено пространство, което може да се използва по-добре за друга цел. А откъде доставчикът Ви снабдява с тези туби и как ги зарежда не винаги е известно, особено в България. А дали контейнерът се съхранява и транспортира правилно след напълването му, можете само да се надявате. Дали пластмасата, в която се доставя скъпоценната течност е от материал за хранителни цели, който не съдържа пластификатори, наречени бисфеноли, Вие само може да гадаете.

Recent Comments

No comments

Leave a Comment
Related products