Jungbrunnen 88-00

0 reviews
Write a Review

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable.

Options
In Stock

 
Description and Reviews

Как филтрираме водата?

Пречистване на водата в предварителния филтър

Първоначално чешмяната вода минава през предварителния седиментов филтър за пречистване на водата. Седминтният филтър гарантира, че суспендираните и едри частици ще се филтрират. Такива частици не бива да попадат в помпата за високо налягане.

 

Помпа за високо налягане и мотор

Налягането на водате се реализира чрез помпа с висока производителност и се покачва налягането до 22-25 бара. Всички компоненти на тази помпа са изработени от неръждаема стомана и са от най-високо качество. Електрическият мотор с мощност от 1 KW осигурява непрекъснато налягане и работи обикновено с около 60% от номиналната си мощност. Това осигурява висока надеждност и дълга работа.

 

Тръби за високо налягане

Всички вътрешни тръби с високо налягане са подходящи за хранителната индустрия и издържат налягане от 150 бара. Всички връзки и тръбопроводи са изработени от неръждаема стомана и са също безопасни за храните.

 

40 "- Мембрани за високо налягане на фирмата Filmtec

Две 40 " TFC мембрани за високо налягане на Filmtec с общ капацитет от 6000 литра вода на ден премахват почти всички примеси до стойност от 97-99% от чешмяната вода. Двете мембрани за високо налягане са поотделно поместени в кожух, направен от стъклени влакна, който е предназначен да издържи до 35 бара налягане. Налягането в мембраната е допълнително показано на два манометъра. Те също така са изработени  от неръждаема стомана и за по-добра функция са изпълнени с глицерол.

 

Съхранение на водата

Чистата вода сега се съхранява в 20-25 литров резервоар под налягане, който работи в режим от 2-5 бара. Може да бъде свързан и с резервоар без налягане.

Recent Comments

No comments

Leave a Comment
Related products